MemLex.hu
Bejelentkezés Regisztráció

Regisztráció

Csupán ezt a néhány adatot kell kitöltened és utána már egyből használhatod is a MemLex-et.
A regisztrációval automatikusan elfogadod az oldal alján lévő jogi nyilatkozatott.

E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó újra:
Hogyan szólíthatunk?
Például: János, Nóri
Nem:
Születési év:
Hogyan jutottál ide?
Ellenőrző kód:  Az alábbi számot kell beírni: 6063Jogi nyilatkozat

A MemLex.hu gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A MemLex.hu üzemeltetői a személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelik.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes írásos engedélyét kérünk.

A MemLex.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A MemLex.hu üzemeltetői jogot formálnak arra, hogy a regisztrációkor megadott e-mail címre hetente legfeljebb egyszer küldhetnek hirlevelet vagy reklám célú e-mailt.